en-US
 
  • Site
  • Web
Search

10 VJETORI I PUNËS NË IADK

IADK përveç zbatimit të aktiviteteve të ndryshme sipas projekteve, nuk lë anash edhe motivimin e punëtorëve të saj, përbërë nga një staf profesionist të fushave të ndryshme.

Me rastin e 10 vjetorit të punës në IADK, sot Drejtori Ekzekutiv Zenel Bunjaku ka shpërblyer punëtoren Esma Azemi Këpuzi me një mirënjohje dhe dhuratë simbolike për kontributin e dhënë.


              

Esma Azemi Këpuzi është udhëheqëse e departamentit të Financave, Logjistikës dhe Administratës, duke iu bashkuar IADK-së qysh nga viti 2007. Gjatë kësaj kohe Esma ka dhënë një kontribut mjaft të madh në zhvillimin e IADK-së e sidomos në departamentin e Financave duke menaxhuar projekte të ndryshme dhe duke treguar punë profesionale.

Gjatë kësaj ceremonie ka qenë të pranishëm i gjithë stafi i IADK-së.