en-US
 
  • Site
  • Web
Search

FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE  NË KOMUNËN E VITI-SË

IADK në kuadër të projektit nga projekti të “ MBPZHR ”  ka filluar mbajtjen e trajnimeve për përgatitjen e llojeve të ndryshme të djathit. 

Në kuadër të këtyre aktiviteteve kemi  krijuar grupin e grave në fshatin Lubishte, Komuna e Vitisë, i cili grup është përbërë nga 10 gra të cilat kanë shprehur interesim në vijimin e 3 sesioneve të trajnimeve në përgatitjen e djathit.  Po ashtu IADK do të realizojë edhe 6 sesioneve të trajnimeve me dy grupe të tjera të cilat do të formohen gjatë ditëve në vazhdim në Komunën e Skënderajt dhe Vushtrrisë.