en-US
 
  • Site
  • Web
Search

PËRFUNDUAN SESIONET INFORMUESE


Siç jeni njoftuar nëpërmes mjeteve të informimit dhe shpalljeve të vendosura pranë komunave, IADK ka realizuar sesionet informuese në komunën e Shitmes, Lipjanit dhe Vushtrrisë.

Në këto sesione informuese të pranishëm ishin gjithsejtë 127 pjesëmarrës të cilëve iu është prezentuar objektivat e projektit, format dhe kushtet e aplikimit për grante.

Per me shume informata rreth sesioneve informuese klikoni ketu: