en-US
 
  • Site
  • Web
Search

10 VJETORI I PUNËS NË IADK

Me rastin e 10 vjetorit të punës në IADK, Drejtori Ekzekutiv Zenel Bunjaku ka shpërblyer punëtoret Hanushahe Zeneli dhe Elheme Shala me një mirënjohje dhe dhuratë simbolike për kontributin e dhënë.

Me rastin e 10 vjetorit të punës në IADK, sot Drejtori Ekzekutiv Zenel Bunjaku ka shpërblyer punëtoret Hanushahe Zeneli dhe Elheme Shala me një mirënjohje dhe dhuratë simbolike për kontributin e dhënë.

Hanumshahe Zeneli është asistente në sektorin e përpunimit t ë ushqimit dhe Elheme Shala është asistente e financave ne e departamentit të Financave, Logjistikës dhe Administratës, duke iu bashkuar IADK-së qysh nga viti 2009.

 .

Gjatë kësaj kohe Hanumshahja dhe Elhemja kanë dhënë një kontribut mjaft të madh në zhvillimin e IADK-së e sidomos në Departamentin e Përpunimit të Ushqimit dhe e Financave duke treguar punë profesionale.

Gjatë kësaj ceremonie ka qenë të pranishëm i gjithë stafi i IADK-së.