en-US
 
  • Site
  • Web
Search

 PAS VIZITAVE NË TEREN FILLOI FAZA E POENTIMIT PËR APLIKUESIT NË PROJEKTIN E FINANCUAR NGA GIZ

Sipas projektit "Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve  përmes bujqësisë  në zonat rurale dhe ngritja e  kapaciteteve përmes trajnimeve profesionale”, IADK së bashku me përfaqësusit e komunave ka filluar me aktivitetet e para me poentimin e aplikuesve për serra, bletari dhe pemëtari/arra në komunat Klinë, Drenas, Skënderaj, Rahovec dhe Malishevë.

Poentimi do të vazhdojë edhe në javët në vijim për shkak të rritjes së numrit të aplikuesve.

Procesi i aplikimit mbetet i hapur në të gjitha komunat e lartëcekura.