• Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajmi në fokus(en)' Category

Përpunimi shtëpiak i qumështit
Thursday, May 19, 2011

Përpunimi shtëpiak i qumështit


Me datë 18.01.2010 ka filluar moduli i trajnimeve në përpunimin shtëpiak të qumështit. Trajnimet janë duke u zhvilluar në fshatin Klinë e Epërme komuna e Skenderajt. Këtë modul janë duke e vijuar 14 gra nga 4 fshatra të kësaj komune: Klinë, Kuqicë, Llaushë dhe Ternac.
Page 6 of 6First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  Next   Last   

Donors

Partners